O Δημήτρης Κασίμης 9.06.51 στο Iron Man της Βαρκελώνης

13 Οκτ 2014

 Λίγες ημέρες μετά το Iron man της Βαρκελώνης, ο Δημήτρης Κασίμης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και συναθλητές για την στήριξη και τις ευχές που έλαβε και οι οποίες τον συνόδευσαν στην προσπάθειά του. Η 4η συμμετοχή του σε Iron man ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και η προσπάθεια του είχε ως αποτέλεσμα τον τερματισμό στην 78η θέση της γενικής κατάταξης και 19η της ηλικιακής του κατηγορίας, σε χρόνο 09.06.51 που αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ στο IronMan (Κολύμπι 3.8χλμ: 00: 55:12, ποδήλατο 180χλμ: 04:52:06, τρέξιμο 42.2χλμ: 03:14:44).

Ο αγώνας αυτός αποτελεί ένα κομβικό σημείο για τον Δημητρη Κασίμη, καθώς ο ίδιος θέλει πλέον να αφιερωθεί περισσότερο στην προπονητική και στους αθλητές που τον έχουν εμπιστευτεί. Το τρίαθλο, το αγαπημένο του άθλημα, αλλά και το τρέξιμο θα συνεχίσουν να έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή του, ωστόσο η συμμετοχή του σε αγώνες δε θα έχει ως στόχο το κυνήγι της επίδοσης, αλλά περισσότερο την ευχαρίστηση της συμμετοχής.

 

Στην φετινή προσπάθειά του Δημήτρη Κασίμη πολύτιμη ήταν η βοήθεια:

  • Της Pharmshop.gr με την παροχή προϊόντων Zipvit και x-Εndurance, τα οποία ανταποκρίθηκαν πλήρως στις αυξημένες ενεργειακές ανάγκες του κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Των Οπτικών Κάρμεν και της Oakley In Greece για το Radarlock,  το οποίο απέδειξε μέσα στον αγώνα πόσο πολύτιμο εργαλείο είναι.
  • Της Inov8 Greece που κάλυψε τις πολλαπλές ανάγκες του σε ρουχισμό και υπόδηση, τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Του Γιάννη Ταμουρίδη για τις προπονητικές συμβουλές - βοήθειά του στο ποδηλατικό σκέλος του προγράμματος του τους τελευταίους μήνες.
  • Του Μόσχο Καντή, που παρείχε στον Δημήτρη Κασίμη τον προσωπικό του ποδηλατικό εξοπλισμό.
  • Των συναθλητών αδερφών Καγιόπουλων για την διάθεση να στηρίξουν έστω και ένα μικρό μέρος των αναγκών του με τις Solobars.

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ