O θρύλος του παγκόσμιου ορεινού τρεξίματος, Anton Krupicka θα συμμετάσχει στον φετινό Ultra αγώνα του Corfu Mountain Trail!

28 Μαρ 2024

Ο Αμερικανός υπέρ-μαραθωνοδρόμος, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο ορεινό τρέξιμο παγκοσμίως, έχει κερδίσει δύο φορές το Leadville 100, το Miwok 100k, το Rocky Racoon 100 miler, το The North Face Lavarendo Ultra Trail, δεύτερη θέση στο Western States Endurance Run όπου έκανε και ρεκόρ διαδρομής καθώς και πολλούς άλλους διάσημους αγώνες trail θα έρθει στο νησί των Φαιάκων για να αγωνιστεί στον απαιτητικό και παράλληλα πανέμορφο Ultra Trail αγώνα του Corfu Mountain Trail τον προσεχή Μάη.

 

 

Γνωστός για τα 26 FKT (Fastest Known Times) ρεκόρ του, συμπεριλαμβανομένου και του Maroon Bells 4 Passes Loop το 2009. Χαρακτηριστικό του οι μεγάλες διαδρομές με ποδήλατο, τα μακριά μαλλιά, τα γένια καθώς και η μινιμαλιστική προσέγγιση προς την ζωή ο Anton Krupicka συχνά τρέχει χωρίς μπλούζα και με ελαφρά μινιμαλιστικά παπούτσια.

Tέλος, έχει στο βιογραφικό του μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες που αφορούν το ορεινό τρέξιμο όπως “Indulgence: 1000 Miles under the Colorado Sky” και “In the High Country

O Anton Krupicka θα συμμετάσχει στον αγώνα μαζί με την σύντροφο του Hailey Moore, επίσης αθλήτρια, με νίκες όπως στο Ozark Gravel Doom και Colorado North South.

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ