Skyrunner Greece Series: Με ρεκόρ συνεχίστηκε στο Μέτσοβο το πρωτάθλημα

11 Ιουν 2018

Αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους του αγώνες βουνού στην Ελλάδα και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Ο λόγος για τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη διαδρομή Ursa Trail 40 χιλιομέτρων στο Metsovo Ursa Trail, πραγματοποιώντας νέο ρεκόρ διαδρομής. Ο 4ος σταθμός του φετινού Skyrunner Series, επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις για περισσότερους από 1000 δρομείς που βρέθηκαν στο όμορφο χωριό των Ιωαννίνων, προκειμένου να πάρουν μέρος στην 6η έκδοση του Metsovo Ursa Trail. Η πανέμορφη αλπική διαδρομή, η εξαιρετική διοργάνωση και η διάθεση των αθλητών, αποτέλεσαν τα κύρια συστατικά μιας ακόμα πετυχημένης έκδοσης του αγαπημένου αγώνα!

Δημήτρης Θεοδωρακάκος και Δημήτρης Σελέτης έκλεψαν τις εντυπώσεις στη διαδρομή των 40 χιλιομέτρων, που είναι κι αυτή που συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι του πρωταθλήματος, με τον πρώτο να είναι αυτός που έκοψε το νήμα στη γραμμή του τερματισμού με χρόνο 03:43:54 (επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ διαδρομής) και τον δεύτερο να ακολουθεί από πολύ κοντά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ολοκληρώνοντας τη προσπάθειά του με μικρή διαφορά (03:45:36). Το βάθρο στους άνδρες συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Νούλας (03:58:40). Στις γυναίκες, πρώτη αναδείχτηκε η Μαρία Μάλαϊ με χρόνο 05:34:11, ακολουθούμενη απο τις Ανδριάνα Βασιλάτου (05:40:55) και Χρυσούλα Τζήμα (05:46:14).

Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για το 2018, έχει οριστεί για τις 23 Ιουνίου στον Όλυμπο, τόπο διεξαγωγής του “μυθικού”, Olympus Marathon.

Photo Credits: GO-Experience

Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2018 το ενεργειακό ποτό VIBE της ΔΕΛΤΑ https://www.facebook.com/vibebylife/

Χορηγός του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2018 η εταιρεία ένδυσης, υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού La Sportiva https://www.facebook.com/LaSportiva/

Υποστηρικτής του Πρωταθλήματος Skyrunner Series 2018, η εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Sustenium https://www.facebook.com/sustenium.gr/