North Adventure: Προπονητική ημερίδα στα μονοπάτια της Καστοριάς σε συνεργασία με την La Sportiva

27 Απρ 2018

Το κατάστημα North Adventure - The Outdoor Store στα πλαίσια της συνεργασιάς του με  την εταιρεία ειδικευμένου εξοπλισμού ορεινού τρεξίματος La Sportiva διοργανώνει το Σάββατο 5 Μαίου στις 17:00 προπονητική ημερίδα με θέμα "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ" . Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί αναλυτική τεχνική παρουσίαση των κυριότερων μοντέλων παπουτσιών της La Sportiva, Αkyra, Αkasha, Bushido, Ultra Raptor και Lycan, από τον Παναγιώτη Γούναρη, πολύπειρο δρομέα βουνού και υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρείας για την Βόρεια Ελλάδα.

Όσοι δρομείς παραβρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κορυφαία εταιρεία υποδημάτων ορεινού τρεξίματος, να δοκιμάσουν τα μοντέλα της αρεσκείας τους και να διαπιστώσουν προσωπικά γιατί η La Spotiva θεωρείται η πλέον αγαπημένη εταιρεία όλων των δρομέων ορεινού τρεξίματος.

Η προπονητική ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα της προπονητικής ημερίδας:

17:00 μ.μ. Συγκέντρωση δρομέων στο κατάστημα North Adventure.

17:10 μ.μ. Καλωσόρισμα των δρομέων.

17:20 μ.μ Παρουσίαση των παπουτσιών La Sportiva από τον εκπρόσωπο της εταιρίας Παναγιώτη Γούναρη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομαδικής προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κορυφαία παπούτσια της La Sportiva, τα οποία θα βρίσκονται στο stand του καταστήματος.

17:45 μ.μ Ομιλία ειδικού διατροφολόγου Βαγγέλη Στάμκου(Fitness Nutrition) με θέμα στην σωστή διατροφή πρίν από αγώνες ορεινού τρεξίματος.

18:00 μ.μ Ανάπτυξη του θέματος <Ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής σε ανηφόρες και κατηφόρες> από τους διακεκριμένους αθλητές της ομάδας  Kasimis Training >  Δημήτρη Σελέτη και Βαγγέλη Νούλα.

18:15 μ.μ. Έναρξη ορεινού τρεξίματος σε δασική διαδρομή και μονοπάτια της Καστοριάς ,διαβαθμισμένης δυσκολίας, διάρκειας περίπου μίας (1) ώρας - 6,5χιλιομέτρων. Οι δρομείς δύνανται να χωριστούν σε 2 ή 3 ομάδες ανάλογα με τις δυνατότητές τους, ώστε οι ομάδες να έχουν συνοχή και σταθερό ρυθμό. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος οι δρομείς θα ενημερωθούν για τεχνικά θέματα από τους αθλητές Δημήτρη Σελέτη και Βαγγέλη Νούλα.

19:15 μ.μ. (περίπου) Επιστροφή στο κατάστημα North Adventure  Συζήτηση- Απορίες.

Στο σημείο του τερματισμού θα παρέχονται νερό, χυμοί και αρτοποιήματα.

19:30 μ.μ. Λήξη Ημερίδας

*Η διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί θα είναι η εξής :

Πλατεία Δαβάκη-Αη Σωτήρας-Προφήτης Ηλίας-Αη Θανάσης-Αγία Κυριακή-Ντολτσό-Νότια παραλία

Λίγα λόγια για το κατάστημα North Adventure-The Outdoor Store:

Πίσω από το κατάστημα North Adventure κρύβεται η αγάπη για τη φύση, τη δράση και τον αθλητισμό. Κινητήριος δύναμη μας είναι η ασφαλής ενασχόληση με τις υπαίθριες δραστηριότητες, εδρεύουμε στη πόλη της Καστοριάς από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μέσα από ηλεκτρονικό κατάστημα μας (www.northadventure.gr) , θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες σας και στις καλύτερες εφικτές τιμές της αγοράς, με προϊόντα που αφορούν στις εξορμήσεις σας τον αθλητισμό και την διασκέδαση στην φύση.

Οι εταιρίες που επιλέγουμε εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα, είτε πρόκειται για τη δουλειά μας είτε για μια απλή βόλτα στη φύση είτε για την πιο εξειδικευμένη αποστολή. Εγγυώνται επίσης τέλεια χρήση και διάρκεια χρόνου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα, του Βαγγέλη Δημζά: https://t.co/TbY6WIdOeo https://t.co/eEWRP80CD0
RT @ultratrailwtour: The #UTWT 2019 is now over and we’re gearing up towards 2020! 💥 To conclude this amazing year we will host an award ce…
Pau Capell & Courtney Dauwalter winners of 2020 @ultratrailwtour #UTWT https://t.co/c0rX1kTgTj https://t.co/b5dmdRWzt1

Διεθνής Ημέρα Βουνών … Ας τα αφήσουμε να την χαρούν!

Marmot Minimalist & Precip Eco, δύο διαχρονικοί σύμμαχοι κατά της βροχής

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα!

Highlands Σκωτίας - Αναζητώντας το Ανεμοδαρμένο Ακρωτήρι!

Pau Capell & Courtney Dauwalter οι νικητές του φετινού Ultra Trail World Tour!

Artemisio Mountain Running, ένας skyrunning προσομοιωτής - Τα αποτελέσματα των αγώνων

Όλα έτοιμα για το Artemisio Trail Run - οι τελευταίες οδηγίες

14η χρονιά για τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα με ρεκόρ συμμετοχών και δυνατά ονόματα του Ορεινού Τρεξίματος!

Chianti Trail Ultra – Το τερπνόν μετά του ωφελίμου τρέχοντας – και όχι μόνο- στην υπέροχη Τοσκάνη

To Annapurna (8.091μ) επόμενος στόχος του Α. Συκάρη την άνοιξη του 2020!

Benedikt Böhm: Ορειβατικό σκι στα όρια για καλό σκοπό

Τα «γρήγορα πιστόλια» πέταξαν στο Παγκόσμιο της WMRA στην Παταγονία