Η La Sportiva & η Original BUFF συμμετέχουν στην Ergo Marathon Expo 2019 με πλήρη συλλογή, διαγωνισμούς και σημαντικές παρουσιάσεις νέων προϊόντων!

05 Νοε 2019

Η Ergo Marathon Expo 2019, η  κορυφαία έκθεση αθλητικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, λαμβάνει χώρα μεταξύ 6 και 9 Νοεμβρίου στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου. Τα δύο κορυφαία brands πιστά  στα ραντεβού τους  με το αθλητικό κοινό, συμμετέχουν  φέτος, με όλα την γκάμα προϊόντων, διαγωνισμούς με σπουδαία δώρα, αλλά και παρουσιάσεις για πρώτη φορά στην χώρα μας, μοντέλων που αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά!

Ξεκινώντας από την La Sportiva, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στην νέα φιλοσοφία της σπουδαίας outdoor Ιταλικής εταιρείας, η οποία έχει να κάνει με το τρέξιμο στο βουνό σαν μια διαδικασία διαφορετική για κάθε αθλητή, με διαφορετικά κίνητρα που αγγίζουν την αναζήτηση των προσωπικών ορίων του και χρειάζονται τον κατάλληλο εξοπλισμό για να τα φτάσουν. Με το πολυαναμενόμενο Jackal, η “αίσθηση” γίνεται ultra και τα χιλιόμετρα στα μονοπάτια αυξάνουν, αφού η νέα καινοτομική τεχνολογία Infinitoo™, υπόσχεται εξαιρετική αντικραδασμικότητα και σπουδαία επιστροφή ενέργειας σε κάθε πάτημα.

La Sportiva Jackal

Για τους αθλητές που αγαπάνε την ταχύτητα και την αδρεναλίνη των κάθετων χιλιομέτρων, θα παρουσιαστεί το VK BOA®,  με το ελάχιστο βάρος και το πρωτοποριακό σύστημα BOA™ Fit Rapid Closure για γρήγορο σφίξιμο στο πόδι. Φυσικά, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν όλη την συλλογή παπουτσιών τρεξίματος και ρούχων της εταιρείας, ενώ η ομάδα της La Sportiva Team Greece θα βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας για πρακτικές συμβουλές και συζήτηση με το αθλητικό κοινό. Ένας τυχερός/ή θα κερδίσει ένα ζευγάρι La Sportiva Akasha μέσα από διαγωνισμό.

La Sportiva VK BOA®

Φυσικά, τα οriginal BUFF δεν θα μπορούσαν να λείψουν, αφού εκτός από την τεράστια γκάμα προϊόντων για το κεφάλι με τα μοναδικά χαρακτηριστικά θα παρουσιαστεί και το συλλεκτικό και αποκλειστικό για την Ελλάδα Buff ‘’Athens 42,195 km’’ στην ειδική τιμή των 15 ευρώ. Ταυτόχρονα, θα τρέχει διαγωνισμός για έξι.

Σας περιμένουμε από τις 6 έως και τις 9 Νοεμβρίου, στο περίπτερο 16, της Ergo Marathon Expo 2019!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα, του Βαγγέλη Δημζά: https://t.co/TbY6WIdOeo https://t.co/eEWRP80CD0
RT @ultratrailwtour: The #UTWT 2019 is now over and we’re gearing up towards 2020! 💥 To conclude this amazing year we will host an award ce…
Pau Capell & Courtney Dauwalter winners of 2020 @ultratrailwtour #UTWT https://t.co/c0rX1kTgTj https://t.co/b5dmdRWzt1

Διεθνής Ημέρα Βουνών … Ας τα αφήσουμε να την χαρούν!

Marmot Minimalist & Precip Eco, δύο διαχρονικοί σύμμαχοι κατά της βροχής

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα!

Highlands Σκωτίας - Αναζητώντας το Ανεμοδαρμένο Ακρωτήρι!

Pau Capell & Courtney Dauwalter οι νικητές του φετινού Ultra Trail World Tour!

Artemisio Mountain Running, ένας skyrunning προσομοιωτής - Τα αποτελέσματα των αγώνων

Όλα έτοιμα για το Artemisio Trail Run - οι τελευταίες οδηγίες

14η χρονιά για τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα με ρεκόρ συμμετοχών και δυνατά ονόματα του Ορεινού Τρεξίματος!

Chianti Trail Ultra – Το τερπνόν μετά του ωφελίμου τρέχοντας – και όχι μόνο- στην υπέροχη Τοσκάνη

To Annapurna (8.091μ) επόμενος στόχος του Α. Συκάρη την άνοιξη του 2020!

Benedikt Böhm: Ορειβατικό σκι στα όρια για καλό σκοπό

Τα «γρήγορα πιστόλια» πέταξαν στο Παγκόσμιο της WMRA στην Παταγονία