Outdoor δώρα για indoor εορταστικές καταστάσεις!

By 19 Δεκ 2017

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί με αυτά και οι μέρες που ανταλλάσσουμε δώρα ως ένδειξη αγάπης και ενδιαφέροντoς προς τα οικεία μας πρόσωπα. Σίγουρα όλοι μας έχουμε κάνα δυο φίλους που ασχολούνται με δραστηριότητες στη φύση και πάντα μας προβληματίζει το «τι δώρο να τους πάρω», γι’ αυτό λοιπόν σκέφτηκα να γράψω ένα κείμενο με μια χαλαρή χιουμοριστική διάθεση για να βοηθήσω και όλους μου τους φίλους που ψάχνουν να μου πάρουν δώρο!

 

Σίγουρα ο φίλος σου θα ανήκει σε μια από τις κάτωθι κατηγορίες:

 

Τρεξιματίας Βουνού: Τρέχει σαν αγριοκάτσικο στα μονοπάτια των βουνών με περίσσια χάρη! Ένα καλό δώρο θα ήταν μια ζώνη μέσης  με δύο υποδοχές για τα παγούρια, σε κάθε γουλιά θα σε θυμάται και θα πίνει και στην υγειά σου!


Πεζοπόρος  της  ταβέρνας: Μέγιστη πεζοπορία 3 ωρών και μετά κοψίδια στην ταβέρνα με το αλκοόλ να δίνει την δικιά του χροιά, ααα ξέχασα και χορός φουλ! Μοναδικό δώρο, ένα καλό fleece να αγκαλιάζει το κορμί του που θα κρυώνει στις πεζοπορίες.


Φυσιολάτρης : Απολαμβάνει αργές πεζοπορίες για να θαυμάσει την φύση, να βγάλει φωτογραφίες και να αφουγκραστεί διαλογιζόμενος το κελάηδισμα των πουλιών!  Ένα καλό δοχείο νερού μεταλλικό, όχι πλαστικό γιατί απλά είναι και κλασσικός τύπος και eco- friendly


Αναρριχητής : Με ύφος σαν του Chris Sharma και τεχνική σαν του Adam Ondra, παλεύει το 4c project-άκι! Τι καλύτερο από ένα σακουλάκι μαγνησίας με σχέδιο σίγουρα μια σαύρα?

 

Ορειβαταράς των πολλών Liters σακιδίων: Διήμερη εκδρομή στον Πάρνωνα με σακίδιο χωρητικότητας τουλάχιστον 120L γιατί απλά του αρέσει να παίρνει ολόκληρη την ορειβατική συλλογή από το σπίτι. Σίγουρα ένα καλό ζευγάρι μπατόν θα του φανεί χρήσιμο καθώς κουβαλάει όλα αυτά τα βάρη!


Οικογενειάρχης  με τζιπ: Παρκάρει το υπερπολυτελές του τζιπ στο πάρκινγκ του καταφυγίου, κατά προτίμηση έξω από την πόρτα, και πάει κατευθείαν στο reserve τραπέζι του για ρακόμελα και φαγητό! Ποστάρει στο fb φώτο (δίπλα στο τζάκι) κάνει check in κάθε Κυριακή ότι είναι στο βουνό. Άρα, ένας σκούφος με σχέδιο δεντράκια, τάρανδους ή χιονόμπαλες ή κανά  T- Shirt με λογότυπο τύπου THE SOUTH FACE J είναι ό,τι καλύτερο… βασική προϋπόθεση να του ταιριάζει το χρώμα ώστε να δείχνει ωραίος στις φωτογραφίες!


Αντισκηνάς: Τεράστιο αντίσκηνο με γεννήτρια για να φορτίζει το κινητό, το tablet, το laptop, να παίζει το τρανζίστορ (sic!). Ένα χρήσιμο δώρο θα ήταν ένα «φαναράκι» μεγάλης ισχύος 1000+ Lumens για να φαίνεται και από το διάστημα.

 

Ό,τι και να επιλέξετε να δωρίσετε φέτος στην εορταστική περίοδο, να θυμόσαστε πως τα δώρα πάνω από όλα κάνουν καλό στην ψυχολογία μας, γιατί δεν είναι μόνο η χαρά του να δέχεσαι ένα δώρο, αλλά και η ευχαρίστηση του να προσφέρεις!

 

Καλές  γιορτές σε σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Φώτιος Θεοχάρης

FB προφίλ: https://www.facebook.com/fotisGodfavor

Fb Fan Page https://www.facebook.com/theocharisfotis/

 

 

 

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ