Συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΟΣΛΜΑ-Υ

03 Απρ 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων  Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) στην σημερινή συνεδρίασή του εκτίμησε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την παρεμπόδιση αγώνων.  Οι αγώνες των συλλόγων της Ομοσπονδίας μας έχουν πέρα από αθλητικό, ιστορικό όσο και κοινωνικό χαρακτήρα, προάγουν τη φιλία και το ευ αγωνίζεσθε μεταξύ των αθλουμένων. Με αυτή την έννοια οι τελευταίες αλλαγές στην νομοθεσία δεν μας αφορούν.

Έν όψει  της συνάντησης μας με τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ Κ Παναγόπουλο που καθορίστηκε μετά 15ημέρου συστήνεται στους Συλλόγους να συνεχίσουν να διοργανώνουν τους Αγώνες τους με εμπειρία μεράκι και πρωταρχικό γνώμονα την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων, όπως μέχρι σήμερα άλλωστε.

Αποφασίστηκε η σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και η ημερομηνία αυτής θα καθοριστεί αμέσως μετά την συνάντηση μας με την αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ.

Καλούνται λοιπόν οι Σύλλογοι, να ενημερώνουν άμεσα την ομοσπονδία σε κάθε περίπτωση παρεμπόδισης διεξαγωγής αγώνα τους και παράλληλα να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα και επαγρύπνηση.

Παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την επανένταξη στις τάξεις της Ομοσπονδίας μας, του ιδρυτικού μέλους της ΣΔΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κίνηση που μας δυναμώνει ακόμη περισσότερο για την συνέχεια.

Με τιμή

Για το Διοικητικό συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                           Ο Γενικός Γραμματέας

___________                                          _________________

Γούλας Νίκος                                            Διαμαντής Γεώργιος

Britain's Most Brutal Race @TheSpineRace Winner is mr John Kelly @RndmForestRunnr ! Huge respect to all runners and… https://t.co/o1OYltCYr2
Οι Έλληνες επιστρέφουν στην Cameta Coixa και την Καταλονία: https://t.co/2m0wehNxgM https://t.co/OGdvP16KNl
Μια συζήτηση με το Θωμά Πουρλίδα, εμπνευστή του Wonder Run, λίγες ημέρες πριν τη συμμετοχή του στο @VibramHK100 στο… https://t.co/qXJjy5t5jx

Montane® Spine® Race: O χειμερινός αγώνας θρύλος στα Βρετανικά fells είχε νικητή τον John Kelly

Από το νέο έτος!

Χιόνι, λάσπη και παιχνίδι στο Salomon Mountain Cup στο Κρυονέρι - Αποτελέσματα!

Μπότες Χειμερινής Ορειβασίας SCARPA – SALEWA

Οι Έλληνες επιστρέφουν στην Cameta Coixa και την Καταλονία!

Τρομερό ρεκόρ αιτήσεων για το UTMB® 2020, 117 οι ελληνικές αιτήσεις!

Μια συζήτηση με το Θωμά Πουρλίδα, εμπνευστή του Wonder Run!

Μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Χρήστο Σωτηρόπουλο!

Κωπηλατώντας προς το αδύνατο!

DYNAFIT Transalpine Run, Νέα εποχή για τον κορυφαίο multistage αγώνα !

Ρογκάς – Το υπερόπλο της Σοβιετικής Ένωσης!

Η παλέτα των χρωμάτων!