To 2019 μπήκε δυναμικά για τη The North Face®

By 29 Μαρ 2019

H The North Face, μια εταιρεία συνώνυμο του outdoor εξοπλισμού για περισσότερα από 50 έτη δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να παρουσιάζει στο απαιτητικό outdoor κοινό μια σειρά από κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και καινοτομίες. Ρούχα και εξοπλισμός που έχουν φορεθεί και δοκιμαστεί σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες σε όλον τον πλανήτη, σε όλα τα μήκη, πλάτη και … ύψη της γης! Από μια εταιρεία με «μότο» την φράση Never Stop Exploring, δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι λιγότερο από συνεχή δράση και δίψα για εξερεύνηση. Με αυτό κατά νου, οι άνθρωποι της The North Face ξεκίνησαν δυναμική τη φετινή χρονιά. Μία χρονιά η οποία βρίσκει την The North Face στην κορυφή του Ολύμπου!

Μια ομάδα 17 μελών, με αρχηγό τον εκπαιδευτή βουνού Γιώργο Μάλαμα, έφτασε στην υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας στα 2.918μ. Το αξιοσημείωτο είναι ότι για πρώτη φορά το εντυπωσιακό αντίσκηνο αποστολών 2-Meter Dome της The North Face φτάνει μέχρι το οροπέδιο των Μουσών!

Άλλωστε είναι πλέον γνωστή η δράση των "Explorers" της The North Face εδώ και πολλά χρόνια. Ανθρώπων που ενστερνίζονται πλήρως, εκφράζουν και επικοινωνούν τις αξίες της εταιρείας με τον καλύτερο τρόπο. Ανήσυχα πνεύματα, δεν σταματούν να πεζοπορούν, να σκαρφαλώνουν, να ποδηλατούν, να τρέχουν, να ταξιδεύουν σε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα μέρη στον κόσμο.

 

 

Η αποστολή διοργανώθηκε από τον Κορνήλιο Σαραντίογλου ο οποίος δημιούργησε και το παρακάτω εντυπωσιακό video. Στον Όλυμπο βρέθηκαν και οι Ambassadors της The North Face Μάριος Γιαννάκου αλλά και οι Βανέσα Αρχοντίδου και Χριστίνα Φλαμπούρη, οι οποίες προετοιμάζονται για την ανάβαση το Everest στα πλαίσια του δικού τους project A-Woman-Can-Be με στόχο τις 7 υψηλότερες κορυφές κάθε ηπείρου, πιο γνωστό ως "7 Summits".

 

 

H The North Face® μας υπόσχεται ότι αυτό είναι μόνο η αρχή από μια σειρά από projects που θα δούμε μέσα στο 2019 και περιλαμβάνουν αποστολές στην Ιορδανία, στα Ιμαλάια και στο Everest.

Το μόνο σίγουρο για το 2019 όπως υποστηρίζει η The North Face® είναι ότι … "They Will Never Stop Exploring".

 

 

Μάθετε όλα τα νέα της The North Face στο Explorers’ Society :

 

The North Face®
Γνωστή για τις εξαιρετικές τεχνολογίες, η The North Face® προφέρει ασυναγώνιστα και τεχνικά προηγμένα outdoor προϊόντα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθούν από έμπειρους ορειβάτες, πεζοπόρους, σκιέρ και αθλητές αντοχής αλλά και από νέους εξερευνητές που δεν σταματάνε ποτέ να αναζητούν την περιπέτεια. Η The North Face® ξεκίνησε από ένα μικρό κατάστημα στο Σαν Φρανσίσκο, και από τότε δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί επαναστατικά προϊόντα outdoor εξοπλισμού αλλά και να εμπνέει μια παγκόσμια κίνηση εξερεύνησης.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ