Εντυπώσεις από το 1ο Salomon Serres City Trail!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 1η χρονιά ο αγώνας Salomon Serres City Trail, όπου οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 300. Τον αγώνα συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών με το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Σερρών και το κατάστημα Expert Sport. Η εκκίνηση του αγώνα ήταν η πλατεία Κρονίου και ο τερματισμός στην πλατεία Ελευθερίας, δύο σημεία στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Το μήκος της διαδρομής ήταν 11χλμ., με τα πρώτα 5.5χλμ ανηφορικά. Συνολικά πάνω από 300 δρομείς πήραν μέρος στον αγώνα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την καθολική άνοδο του δρομικού κινήματος σε όλη την Ελλάδα.

Στο σύνολο της η διαδρομή κινούνταν σε ασφάλτινο κομμάτι, ενώ το χωμάτινο της τμήμα χωρίς να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, σε ορισμένα σημεία απαιτούσε αυξημένη προσοχή εξαιτίας της απότομης κατηφορικής κλίσης (δύο σημεία).

 

 

Πολύ όμορφο και το τελευταίο κομμάτι της διαδρομής (500 μέτρα), όπου κινείται περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας μέσα στο πεζόδρομο και τα καφέ της πόλης.

 

 

 

Νικητής του αγώνα τερμάτισε ο Αλέξανδρος Φωτιάδης της Salomon Hellas σε 0.40.44, δεύτερος ο Γιώργος Σίκαλος με 0.42.58 και τρίτος ο Γρηγόρης Τερζίδης με 0.43.59.

 

 

 


Εξαιρετική η διοργάνωση, με πολύ καλή σήμανση της διαδρομής. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ο μεγάλος αριθμός εθελοντών που υπήρχε σε όλη τη διαδρομή για να ενθαρρύνει τους δρομείς.

 

Σημαντικές επίσης ήταν και οι παροχές στους αθλητές πριν, κατά τη διάρκεια και το τέλος του αγώνα.

 

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα. Καλή αντάμωση του χρόνου!

 

Δείτε εδώ τα ανεπίσημα αποτελέσματα του αγώνα

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ