Το 4ο Veikou Trail πλησιάζει - Τρέξε στο βουνό μέσα στην πόλη!

25 Νοε 2019

Ο χρόνος περνάει γρήγορα. Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Veikou Trail σου υπενθυμίζει ότι απομένουν περίπου 60 ημέρες (19 Ιανουαρίου 2020) μέχρι την εκκίνηση. Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εύκολα και γρήγορα αρκεί να μπουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr. Στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην σχετική φόρμα και επιλέγουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Στο τέλος, ορίζουν και σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 5 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Εναλλακτικά προσφέρεται η δυνατότητα εγγραφής μέσω της πλατφόρμας www.racefinder.gr.

Για τους ενήλικες προσφέρονται δύο διαφορετικές αποστάσεις 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και μία εξειδικευμένη για Nordic Walking μήκους 5 χιλιομέτρων. Οι μαθητές των πρώτων τάξεων του δημοτικού (Α-Β-Γ) συμμετέχουν στον παιδικό αγώνα 300 μέτρων ενώ οι μεγαλύτεροι συμμαθητές τους των υπόλοιπων τάξεων (Δ-Ε-ΣΤ) έχουν την δική τους διαδρομή 600 μέτρων. Τέλος, τα παιδιά του γυμνασίου εγγράφονται στον εφηβικό αγώνα μήκους ενός χιλιομέτρου. Αφετηρία και τερματισμός για όλες τις διαδρομές έχει οριστεί το δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου μέσα στο άλσος Βεΐκου.

Ως προς το οικονομικό κομμάτι της διαδικασίας, οι δημότες Γαλατσίου έχουν δωρεάν συμμετοχή ενώ οι κάτοικοι της πόλης πληρώνουν εξαιρετικά μειωμένο τέλος 6 ευρώ. Και για τις δύο περιπτώσεις, είναι απαραίτητη η εγγραφή στον αγώνα για την επιβεβαίωση της συμμετοχής.  Οι υπόλοιποι δρομείς, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο απλό ή το ενισχυμένο πακέτο συμμετοχής. Το απλό πακέτο κοστίζει 12 ευρώ το άτομο για όλες τις διαδρομές ενηλίκων. Οι παροχές με το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνουν μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα. Το ενισχυμένο πακέτο κοστίζει 20 ευρώ και περιλαμβάνει μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα και τεχνικό μπλουζάκι σε μέγεθος που δηλώνει ο συμμετέχων.

Πέρα από τις ατομικές συμμετοχές ενηλίκων διατίθενται και αντίστοιχες ομαδικές για γκρουπ 5 ατόμων και άνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας υπεύθυνος της ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. Σε αυτήν την περίπτωση, το απλό αντίτιμο συμμετοχής για κάθε μέλος της ομάδας ανέρχεται στα 10 ευρώ και θα λάβουν από τη διοργάνωση μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα. Αντίστοιχα, μπορούν να επιλέξουν το ενισχυμένο πακέτο έναντι 18 ευρώ και να λάβουν μετάλλιο τερματισμού, κύπελλα (για τους νικητές των κατηγοριών), δίπλωμα συμμετοχής, τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, δωρεάν φωτογραφίες από τον αγώνα και τεχνικό μπλουζάκι. Οι δημότες Γαλατσίου συμμετέχουν με ομάδες δωρεάν στον αγώνα ενώ οι κάτοικοι της περιοχής πληρώνουν 6 ευρώ το άτομο στις ομαδικές εγγραφές.

Στις παιδικές και εφηβικές κατηγορίες αγώνων οι συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους μικρούς ανεξαρτήτως προέλευσης δήμου. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που οι μαθητές δημοτικών και γυμνασίων θέλουν να παραβρεθούν στο Veikou Trail σχηματίζοντας ομάδες συνομηλίκων τους.

Κάντε την εγγραφή σας στο www.veikoutrail.gr και "τρέξτε στο βουνό μέσα στην πόλη".

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

Δικαίωμα συμμετοχής στο 4ο Veikou Trail θα έχουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο που επέλεξαν.

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και τα πακέτα συμμετοχής σε ώρες και ημέρες που θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση, από τα 5 παρακάτω σημεία:

· Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4

· Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57

· Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου,

· Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72,

· Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ)  | Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Διαρκής ενημέρωση για το Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα, του Βαγγέλη Δημζά: https://t.co/TbY6WIdOeo https://t.co/eEWRP80CD0
RT @ultratrailwtour: The #UTWT 2019 is now over and we’re gearing up towards 2020! 💥 To conclude this amazing year we will host an award ce…
Pau Capell & Courtney Dauwalter winners of 2020 @ultratrailwtour #UTWT https://t.co/c0rX1kTgTj https://t.co/b5dmdRWzt1

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα!

Highlands Σκωτίας - Αναζητώντας το Ανεμοδαρμένο Ακρωτήρι!

Pau Capell & Courtney Dauwalter οι νικητές του φετινού Ultra Trail World Tour!

Artemisio Mountain Running, ένας skyrunning προσομοιωτής - Τα αποτελέσματα των αγώνων

Όλα έτοιμα για το Artemisio Trail Run - οι τελευταίες οδηγίες

14η χρονιά για τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα με ρεκόρ συμμετοχών και δυνατά ονόματα του Ορεινού Τρεξίματος!

Chianti Trail Ultra – Το τερπνόν μετά του ωφελίμου τρέχοντας – και όχι μόνο- στην υπέροχη Τοσκάνη

To Annapurna (8.091μ) επόμενος στόχος του Α. Συκάρη την άνοιξη του 2020!

Benedikt Böhm: Ορειβατικό σκι στα όρια για καλό σκοπό

Τα «γρήγορα πιστόλια» πέταξαν στο Παγκόσμιο της WMRA στην Παταγονία

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις του (Μέρος 8ο)!

Προετοιμασία Μαραθωνίου - 10 ερωτήσεις και οι απαντήσεις τους (Μέρος 7o)!