Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου Δρόμου Σέιχ Σου

10 Μάι 2019

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 5 Μαϊου 2019, ο «8ος Δρόμος Σέιχ Σου», η καθιερωμένη δρομική γιορτή, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσει στους πολίτες την αξία του μαζικού αθλητισμού, τις ομορφιές τους περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης, αλλά και να τους εξοικειώσει με τις προκλήσεις του ορεινού τρεξίματος. Αυτή την χρονιά 420 περίπου δρομείς συμμετείχαν στους δύο αγώνες. Στον αγώνα των 16 χλμ, νικητές αναδείχτηκαν ο Αθανάσιος Παπαδόπουλος και η Ευρυδίκη Καλαθέρη. Στους άνδρες, δεύτερος αναδείχτηκε ο Νικόλαος Ζαρκάδας, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ορέστης Τσονίδης. Στις γυναίκες, δεύτερη τερμάτισε η Ανδρονίκη Ηλιάδου και τρίτη η Ιωάννα Ζιώγα.

Ο Λαϊκός Δρόμος των 4 χλμ, όπως κάθε χρόνο, είχε συμμετέχοντες από όλες τις ηλικίες, πολλές οικογένειες, ενθουσιασμό και χαμόγελα, ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή των ανθρώπων του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και του ΚΕΘΕΑ ΑΝΑΔΥΣΙΣ είχε έντονο συμβολισμό. Το "παρών" έδωσαν επίσης οι εκπρόσωποι της "Συζωής" με μια δυναμική ομάδα.

Ο Σ.Δ.Υ.Θ. θα ήθελε να ευχαριστήσει τον μεγάλο χορηγό, την εταιρεία Saucony, τις εταιρείες Μέλισσα, Dole, Άριστα και Μασούτη, που με τις ευγενικές χορηγίες τους εξασφάλισαν την αποκατάσταση των αθλητών με άφθονα τρόφιμα, φρούτα και νερό, τον συναθλητή μας Νίκο Χριστοδουλή που πρόσφερε τα γλυκά για τα παιδιά, το Performance Store που φρόντισε για την ενεργειακή υποστήριξη των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον συναθλητή μας Πάρη Σερμπέζη για το έντυπο υλικό, τον συναθλητή μας Θόδωρο Κοσμίδη για την αφίσα της διοργάνωσης και τον Στέλιο Καϊάφα που προσέφερε 12 δωρεάν συμμετοχές στον ορεινό αγώνα "Χορτιάτης Trail Run 2020". Τις δωρεάν συμμετοχές κερδίζουν οι δρομείς Παπαδόπουλος Αθανάσιος, Ζαρκάδας Νικόλαος, Τσονίδης Ορέστης, Παπαστεργίου Δημήτριος, Παραστατίδης Παύλος, Μουρογιάννης Πάρης, Καλαθέρη Ευρυδίκη, Ηλιάδου Ανδρονίκη, Ζιώγα Ιωάννα, Παπαθανασίου Βαρβάρα, Κανταρά Ελένη και Παπαδάκη Φανή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης θα ήθελε τέλος να ευχαριστήσει θερμά το ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ για την κατασκευή των επάθλων, τα μέλη της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών Καλαμαριάς για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα, τους δεκάδες εθελοντές, που συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά σε όλους τους τομείς, και όσους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην οργανωτική της επιτυχία. Και φυσικά, όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, που αναδεικνύουν τον Δρόμο Σέϊχ Σου ως την αγαπημένη ετήσια δρομική συνάντηση της πόλης μας.

"@merrelloutside Choprock: Ένα υβριδικό πεζοπορικό παπούτσι", παρουσίαση και δοκιμή από το @Advendure_Net :… https://t.co/dCG1rl6aff
"@Sportiva Bushido II: Ένας Σαμουράι για τεχνικά μονοπάτια", αναλυτικό review του @Advendure_Net :… https://t.co/F1fBG52oNQ
Great news for Greek #trailrunning the election of Nikos Zanas in @ITRA_trail Steering Commitee! #ITRA… https://t.co/lBZPq4XxEh

Merrell Choprock: Ένα υβριδικό πεζοπορικό παπούτσι!

La Sportiva Bushido II: Ένας Σαμουράι για τεχνικά μονοπάτια!

Ο Νίκος Ζάνας στην Διοικούσα Επιτροπή της ITRA!

Ο Αργύρης Βαμβακίτης και τα Scarpa Spin RS στον SALEWA Olympus Mythical Trail!

Olympus Ultra - Eμείς οι άνθρωποι είμαστε το παραμύθι του Θεού!

Salomon Ultra Pro: Εξαιρετικό εργαλείο για ultra-trail αγώνες και πολύωρες προπονήσεις!

Τρέχοντας στον Olympus Ultra με SALEWA - SCARPA

BROOKS Cascadia 14, η αναγέννηση ενός θρυλικού παπουτσιού

Δυο ελληνίδες στην “στέγη του κόσμου” -  Μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με την Χριστίνα Φλαμπούρη και την Βανέσα Αρχοντίδου!