Δυναμικό και αγωνιστικό το 7ο Poikilo Night Trail

03 Ιουλ 2019

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης  το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 διοργάνωσε το 7ο Poikilo Night Trail  στο Ποικίλο Όρος. Το event περιελάμβανε δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος (MTR) 5 χιλιομέτρων και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) 25 χιλιομέτρων. Η συμμετοχή ήταν μαζική, με πάνω από 300 αθλητές να αγωνίζονται στις μαγικές διαδρομές και τα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους.

Η εκκίνηση του ποδηλάτου δόθηκε στις 8.45 μ.μ  και με διαφορά 30 λεπτών ακολούθησε η εκκίνηση  τρεξίματος.

Οι αθλητές ακολούθησαν την άρτια σηματοδοτημένη διαδρομή, χάρη στα ειδικά αντανακλαστικά της 3M. Ο αγώνας Poikilo Night Trail αποτελεί ένα θεσμό στους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας. Οι νυχτερινές διαδρομές είναι μια πρόκληση για τους συμμετέχοντες αλλά η εμπειρία των διοργανωτών τον καθιστά απόλυτα ασφαλή. Το τρέξιμο, το ποδήλατο, η διασκέδαση, ο έναστρος ουρανός, και η ομορφότερη θέα του Λεκανοπεδίου αποτελούν τα συστατικά της επιτυχημένης συνταγής του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος στα 5χλμ νικητές ήταν ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ με χρόνο 23΄:34΄΄ και η ΜΑΡΙΝΑ ΤΕΡΖΗ με χρόνο 29΄:36΄΄, στα 10χλμ νικητές ήταν ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΝΟΥΣΙΩΤΗΣ με χρόνο 41:53΄΄και η ΛΕΜΟΝΙΑ ΔΟΥΒΙΝΟΦ με χρόνο 58΄:32΄΄ ενώ στον ποδηλατικό αγώνα των 25χλμ νικητές αναδείχθηκαν ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΠΡΙΖΑΣ  με χρόνο 1:09΄:30΄΄ και η ΕΛΕΝΗ ΣΟΥΛΑ 2:49΄:07΄΄

Trail and Fun

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν σε κάθε σημείο της διαδρομής φροντίζοντας για την ενυδάτωση των αθλητών. Η διαδρομή ήταν σηματοδοτημένη με ανακλαστικά της κορυφαίας εταιρείας 3Μ. Οι μπανάνες Orsero έδωσαν την απαιτούμενη αναπλήρωση ενέργειας.

Οι απονομές συνδυάστηκαν με εορταστική ατμόσφαιρα αφού οι διοργανωτές είχαν στήσει ένα αθλητικό πάρτι όπου συμμετέχοντες και θεατές υπό τους ήχους του μουσικού συγκροτήματος Retrox The Band απόλαυσαν PIZZA FUN και ξεδίψασαν με μπίρα ΕΖΑ και αναψυκτικά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε ότι ήταν ακόμη μία πετυχημένη διοργάνωση και ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα, τους εθελοντές που βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, τον δήμο Πετρούπολης την Ελληνική Αστυνομία ,την διασωστική ομάδα της Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α και τις εταιρείες υποστήριξης E.co Lift  Αφοί Οικονόμου και   Plasmet Συλλιγνάκης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα του αγώνα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα, του Βαγγέλη Δημζά: https://t.co/TbY6WIdOeo https://t.co/eEWRP80CD0
RT @ultratrailwtour: The #UTWT 2019 is now over and we’re gearing up towards 2020! 💥 To conclude this amazing year we will host an award ce…
Pau Capell & Courtney Dauwalter winners of 2020 @ultratrailwtour #UTWT https://t.co/c0rX1kTgTj https://t.co/b5dmdRWzt1

Ανάβαση στα Κ2 (8611μ) & Broad Peak (8051μ) θα επιχειρήσει ο Φ. Θεοχάρης το 2020!

Διεθνής Ημέρα Βουνών … Ας τα αφήσουμε να τη χαρούν!

Marmot Minimalist & Precip Eco, δύο διαχρονικοί σύμμαχοι κατά της βροχής

Τor des Geants 2019 - μια λογοτεχνική προσέγγιση μέσα από τον αγώνα!

Highlands Σκωτίας - Αναζητώντας το Ανεμοδαρμένο Ακρωτήρι!

Pau Capell & Courtney Dauwalter οι νικητές του φετινού Ultra Trail World Tour!

Artemisio Mountain Running, ένας skyrunning προσομοιωτής - Τα αποτελέσματα των αγώνων

Όλα έτοιμα για το Artemisio Trail Run - οι τελευταίες οδηγίες

14η χρονιά για τον Χειμωνιάτικο Ενιπέα με ρεκόρ συμμετοχών και δυνατά ονόματα του Ορεινού Τρεξίματος!

Chianti Trail Ultra – Το τερπνόν μετά του ωφελίμου τρέχοντας – και όχι μόνο- στην υπέροχη Τοσκάνη

To Annapurna (8.091μ) επόμενος στόχος του Α. Συκάρη την άνοιξη του 2020!

Benedikt Böhm: Ορειβατικό σκι στα όρια για καλό σκοπό