Ultra Ursa Trail 2019 - Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου!

02 Σεπ 2019

Για δεύτερη φορά με εκκίνηση και τερματισμό το Μέτσοβο με την διαδρομή να περνά από το Μαυροβούνι, τη Βάλια Κάλντα, τη Βοβούσα, το Αβγό, τη Μηλιά, το χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου και το Ανήλιο, πραγματοποιήθηκε ορεινός αγώνας τρεξίματος μήκους 100χλμ. και 5.500μ. υψομετρικής διαφοράς.

Η εκκίνηση δόθηκε το Σάββατο 31η Αυγούστου 5:00π.μ. με νικητή τον Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο με χρόνο 11:29΄, δεύτερος ο Νικόλαος Ροδόπουλος με 12:14΄ και τρίτος ο Φάνης  Αρκουμάνης με 12:29΄.

Στις γυναίκες νικήτρια η Νίκη Ζιώγα με  15:45΄,   δεύτερη η Στυλιανή Λεωνιδάκη με χρόνο 16:36’ και τρίτη η Ειρήνη Μαυρίκου με  19:12’.

Στον αγώνα ξεκίνησαν 148 αθλητές, με τον τελευταίο  να περνά την γραμμή του τερματισμού μετά από 25:47’.

Ο Αθλητικός Όμιλος Μετσόβου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, τις εθελοντικές ομάδες  που για μεγάλο χρονικό διάστημα εργάστηκαν στη διαδρομή για να είναι σε άριστη κατάσταση την ημέρα του αγώνα αλλά και όσους στελέχωσαν τους σταθμούς τροφοδοσίας και κάλυψαν διάφορες ανάγκες του αγώνα. Επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλιάς που παραχώρησε το Πολιτιστικό Κέντρο και ανέλαβε την λειτουργία του 5ου σταθμού τροφοδοσίας.

Επίσης όσους με την παρουσία τους εμψύχωσαν τους αθλητές στο δύσκολο έργο τους.

Σημαντική βοήθεια στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα πρόσφερε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Τμήμα Εθελοντών, Διασωστών, Σαμαρειτών Παράρτημα Ιωαννίνων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Μετσόβου και το Ίδρυμα Βαρώνου Μιχαήλ Τοσίτσα που είναι δίπλα μας σε ό, τι χρειαστούμε.

Επίσης τον Μεγάλο Χορηγό Ξενοδοχείο-Οινοποιείο ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ που για άλλη μια φορά ανέλαβε την δεξίωση προς τιμή των αθλητών το βράδυ πριν τον αγώνα.

Το κατάστημα  Fifth Element ανέλαβε την χρονομέτρηση και τον σταθμό ανεφοδιασμού στο σαλέ Chamois του χιονοδρομικού κέντρου Ανηλίου.

Την εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού Dynafit που στήριξε τον αγώνα και χορήγησε  στους αθλητές ειδικά φλασκιά τροφοδοσίας.

Τον παραδοσιακό φούρνο Τσίμπα που ετοίμασε διάφορα είδη άρτου με σύνθεση ειδικά μελετημένη για τους αθλητές στους  σταθμούς τροφοδοσίας και σε συνδυασμό με τα τυριά του Ιδρύματος Τοσίτσα συνέβαλαν στην ενεργειακή στήριξη των αθλητών.

Την Nomad Honey που με το εξαιρετικό μέλι και το ενεργειακό Bear Strength έκαναν πιο εύκολο το έργο των αθλητών.

Το εστιατόριο Τζάκι προσέφερε καθ’ όλη τη διάρκεια των τερματισμών γεύμα αποκατάστασης.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ για την ενυδάτωση των αθλητών.

Το ταξιδιωτικό γραφείο KASSAROS Travel για τη βοήθειά του στη μεταφορά αθλητών.

Τις Μεταφορές Αφοί Δέλφα για την προμήθεια και μεταφορά υλικών.

Τον χορηγό επικοινωνίας Advendure που όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει στην προώθηση του αγώνα.

Τον Νίκο Όκκα που καλύπτει φωτογραφικά τον αγώνα σε όμορφα και δυσπρόσιτα μέρη της διαδρομής.

Η επίσημη φωτογράφηση του αγώνα έγινε από την Go-MRP και οι φωτογραφίες θα διατεθούν δωρεάν στους αθλητές τις επόμενες μέρες.

Η Οργανωτική Ομάδα

Ultra Trails of Lake Tahoe of @CanyonsRuns – Interview at @Advendure_Net with the race director, Mr. Charles Shey… https://t.co/6JgClPjocX
@PyrStageRun 2019 - End of a dream week in Salardú, read the final report of the 2019 edition:… https://t.co/wTeHRyPC0R
@SCARPAspa Neutron 2: Δοκιμή και Παρουσίαση του μοντέλου στο @Advendure_Net : https://t.co/45FHp9rQJf https://t.co/efbNCU3jxv

Ultra Trails of Lake Tahoe – Συνέντευξη με τον τεχνικό διευθυντή του αγώνα κ. Charles Sheya!

Με ρεκόρ και εντυπωσιακή διαδρομή συνεχίστηκε το Migu Run Skyrunner® World Series στον Zacup Skyrace

Scarpa Neutron 2: Δοκιμή και Παρουσίαση!

PTL 2019, κάτι διαφορετικό...

Tor des Geants 2019: Τέσσερις έλληνες αντιμέτωποι με τους Γίγαντες των Άλπεων!

Επιτυχημένη εμφάνιση για Ζησιμόπουλο – Βασιλάτου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning 2019 – Σειρά παίρνουν οι Μπίκα – Σελέτης σε Vertical και Sky.

Φολτόπουλος - Σιαρλίδης στον Swiss Peaks 360

Μέσα απ'τον καθρέφτη!

O Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και η Νίκη Ζιώγα μεγάλοι νικητές του Ultra Ursa Trail 2019!