Kasimis Training: ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΡΗΣΤΟΥ Κ. ΔΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΛΗ ΒΥΖΑΡΕΛΗ

24 Μαρ 2016

Το καρδιολογικό Ιατρείο Χρήστου Κ. Δοντά στηρίζει τους δύο αθλητές της Kasimis Training αναλαμβάνοντας τον πλήρη καρδιολογικό τους έλεγχο, πριν από την συμμετοχή τους στο MdS. Δύο σχεδόν εβδομάδες έχουν απομείνει για την εκκίνηση του 31ου Marathon des Sambles, του μεγάλου φετινού αγώνα - στόχου του Δημήτρη Κασίμη και του Τόλη Βυζαρέλη. Λίγο πριν η προετοιμασία ολοκληρωθεί, οι δύο αθλητές πραγματοποίησαν όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο καρδιολογικό ιατρείο του Χρήστου Κ. Δοντά, ώστε να έχουν μια πλήρη εικόνα της υγείας τους πριν την εκκίνηση της μεγάλης πρόκλησης, που σίγουρα θα δοκιμάσει τα προσωπικά τους όρια. 

 

Η ενασχόληση με την άσκηση, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο αναψυχής καθιστά αναγκαίο τον τακτικό - τουλάχιστον ετήσιο - ιατρικό έλεγχο. Ένας πλήρης καρδιολογικός έλεγχος με υπέρηχο καρδιάς, holter ρυθμού / πίεσης και δοκιμασία κοπώσεως, όπως αυτός που υπό την επίβλεψη του Ιατρού Χρήστου Κ. Δοντά πραγματοποίησαν οι δύο αθλητές, δίνει την καρδιολογική εικόνα που κάθε αθλούμενος πρέπει να έχει, όταν αθλείται, ώστε να προλαμβάνονται – όσο το δυνατόν- δυσάρεστες καταστάσεις.

 

  


Μην αμελείτε τον συστηματικό καρδιολογικό σας έλεγχο!

 

Ο Δημήτρης και ο Τόλης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Χρήστο Κ. Δοντά για την ευγενική χορηγία του πλήρους καρδιακού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στο προσωπικό του καρδιολογικό ιατρείο.

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ