Η Kasimis Training στον ΟΜΟ 2015!

10 Σεπ 2015

Για ακόμη μια χρονιά η KasimisTrainingβρέθηκε στην ιστορικότερη διοργάνωση  ορεινού τρεξίματος της Ελλάδας, τον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου. Αν και ελάχιστες ημέρες μετά την επιστροφή από τις Άλπεις ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Κασίμης, και πολλοί αθλητές - μέλη της ομάδας βρέθηκαν στα μονοπάτια του Ολύμπου για να υποστηρίξουν και να ενισχύσουν ψυχολογικά την προσπάθεια όχι μόνο των μελών της KasimisTrainingπου έλαβαν μέρος στον αγώνα, αλλά και όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος που αγωνίστηκαν.

Πολύ καλές ήταν οι εμφανίσεις και οι επιδόσεις των μελών της ομάδας στον αγώνα. Την 3η θέση στην γενική κατάταξη κατέλαβε ο Βαγγέλης Νούλας, με χρόνο 4.21.47, στην πρώτη του μάλιστα συμμετοχή στον αγώνα! Την πολύ καλή εμφάνιση του Βαγγέλη Νούλα ακολούθησαν οι κυρίες της Kasimis Training Κατερίνα Τσέκοσκα και Χριστίνα Μπογιατζή, οι οποίες ανέβηκαν στην 1η και την 2η θέση του βάθρου της γενικής γυναικών! Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα με χρόνο 4.55.34κατέλαβε, πέρα από την 1η θέση στην γενική γυναικών και την 13η θέση στην γενική κατάταξη! Μάλιστα, η επίδοσή της κάτω από τις πέντε ώρες αποτελεί μια από τις καλύτερες – αν όχι την καλύτερη-  γυναικείες επιδόσεις στην ιστορία του Ορειβατικού Μαραθώνιου του Ολύμπου! Την Κατερίνα ακολούθησε η Χριστίνα Μπογιατζή, στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνα ορεινού τρεξίματος στον Όλυμπο με χρόνο 5.09.50 και την 24η θέση στην γενική κατάταξη!

 

 

Πολύ καλές ήταν επίσης οι εμφανίσεις του συνόλου των αθλητών της ομάδας που έλαβαν μέρος στον αγώνα. Κάτω από τις πέντε ώρες, και πιο συγκεκριμένα σε 4.56.41 τερμάτισε ο Πέτρος Αυτζόγλου καταλαμβάνοντας την 15η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ τέσσερις αθλητές της ομάδας κατέβηκαν τις έξι ώρες και κατέλαβαν: ο Σπύρος Ρόμπας την 23η θέση της γενικής κατάταξης με χρόνο 5.08.58, ο Αλέξανδρος Πιπερίδης την 31η με χρόνο 5.38.53, ο Γιώργος Καλλιμάνης την 35η θέση με χρόνο 5.43.31 και ο Κυριάκος Τσιάνος την 46η θέση με χρόνο 5.56.24. Πολύ καλά πλασαρίσματα στον αγώνα είχαν επίσης οι αθλητές της ομάδας Αντώνης Τσαπαρίδης με χρόνο 07.16.27, Βασίλης Πέτρου με χρόνο 07.54.15  και η Ελισάβετ Γεωργίου με χρόνο 08.13.48.

 

 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος που στάθηκαν στην εκκίνηση του Ορειβατικού Μαραθώνιου του Ολύμπου και έδωσαν ο καθένας τον προσωπικό του αγώνα! Ραντεβού στον 30ο επετειακό αγώνα τον Σεπτέμβριο του 2016!

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ